simon_profil

Simon Roost Kirkegaard

Fysioterapeut, København

Tilbage i 2009 blev han uddannet fysioterapeut i Danmark og han har lige siden fokuseret på at ændre måden vi forstår og behandler smerte på. Simon har specialiseret sig i at hjælpe mennesker med længerevarende (kroniske) smerter. Med udgangspunkt i den nyeste viden omkring smerter og menneskets evne til at tilpasse og forandre sig, er det hans overbevisning at alle, i hvert fald i teorien, kan blive smertefri. Det er derfor et spørgsmål for ham om hvordan og ikke om.

LÆS MERE OM SIMON
Du kan kontakte Simon på simon@smertevidenskab.dk


mikkel_profil

Mikkel Vind

Fysioterapeut, Odense

Viden om og fokus på relationer, psykologi, kommunikation, kritisk tænkning, neurovidenskab, smerteteori, træning og bevægelse gør mig i stand til at hjælpe dig hurtigt og sikkert på vej mod dine mål.
For at kunne løse et problem effektivt, er vigtigt at forstå det bedst muligt. Derfor vil en del af vores samarbejde også inkludere en opdateret forståelse af smerter.

LÆS MERE OM MIKKEL
BOOK MIKKEL
Du kan kontakte Mikkel på mikkel@smertevidenskab.dksimon_profil

Simon Rasmussen

Fysioterapeut, Skive

Jeg behandler ud fra en opdateret viden om smerter, hjernen, nervesystemet og kroppen.
Jeg har en positiv tilgang til kroppen, da kroppen kan tilpasse sig og ofte er meget stærkere og mere robust end de fleste tror.
Som udgangspunkt handler længerevarende smerter mere om følsomhed end skade og derfor ser jeg på hele mennesket for bedre at kunne hjælpe dig med at blive smertefri og leve et mere frit og fyldestgørende liv.

LÆS MERE OM SIMON
BOOK SIMON
Du kan kontakte Simon på simon.rasmussen@smertevidenskab.dksøren_profil

Søren Hjølund Nielsen

Fysioterapeut, København

Siden jeg blev uddannet fysioterapeut i 2015, har jeg haft stor interesse i arbejdet med mennesker – specielt smerter, kommunikation og træning er emner jeg finder utrolig spændende, og som jeg konstant forsøger at dygtiggøre mig inden for.
I et behandlingsforløb hos mig, hjælper jeg dig til en større forståelse for dine smerter og giver dig muligheder til at holde dig aktiv – også i de aktiviteter som du måske har undgået.
Du vil igennem forløbet få brugbare redskaber til at håndtere dine smerter, og sammen lægger vi en behandlingsplan, som giver mening for dig, og som sigter imod dine mål.

LÆS MERE OM SØREN
Du kan kontakte Søren på soeren@smertevidenskab.dk