Simon Rasmussen

SimonRasmussen

BOOK SIMON

Du kan også kontakte Simon på simon.rasmussen@smertevidenskab.dk

eller tlf 28189720

Priser
1 time 1000 kr
5 timer 3750 kr
10 timer 6500 kr


Mit navn er Simon Rasmussen

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2012

Ligesom de fleste andre sundhedsprofessionelle havde jeg et dybt ønske og en stærk tro på at jeg skulle ud redde verden ved at fixe folks fysiske problemer og smerter – for det var jeg jo uddannet til….

Det var et hårdt møde med den virkelige verden og jeg var ude af stand til at hjælpe mange af de mennesker som kom til mig for at få hjælp. De redskaber og den viden jeg havde erhvervet mig under min uddannelse var slet ikke tilstrækkelig.

Jeg har dog altid været nysgerrig og stillet spørgsmålstegn ved hvorfor vi gør som vi gør. Derfor blev mit møde med Smertevidenskab, blandt andre, et vendepunkt for mig. Her mødte jeg en helt anderledes måde at tænke og behandle på som pludselig satte mig i stand til at møde og hjælpe de fleste af mine klienter.

Det er utrolig meningsfuldt og en fantastisk følelse, at hjælpe en person ud af smerter og tilbage til et liv med muligheder og frihed. Derfor er jeg i gang med at specialisere mig i behandling af smertepatienter og fortsætter min søgen efter ny viden som kan gøre mig til en endnu dygtigere behandler. Min holdning er at jeg aldrig bliver færdig med at dygtiggøre mig, for videnskaben rykker sig – og jeg følger med.

Jeg arbejder til dagligt på et Sundhedscenter ved siden af Smertevidenskab. Jeg arbejder primært med længerevarende smertepatienter, hvor jeg tager udgangspunkt i klientbaseret smerteundervisning og træning. Mit mål er at hjælpe mine klienter til en ny viden både teoretisk og kropsligt der hjælper dem til at blive uafhængige af sundhedssystemet. Derudover forsøger jeg, sammen med mine kollegaer, at udfordre vores forståelse og behandling af smerter så vi sammen hele tiden udvikler os og vi kan tilbyde den bedst mulige behandling.

Selvom man bliver smertefri i samarbejde med mig, så har behandlingen også til formål at give dig redskaber til at kunne håndtere udfordringer og smerter i fremtiden som man normalt oplever gennem livet.