[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″ css_animation_delay=”0″][md_blank_space height=”30″][md_heading kind=”h1″ color=”#444444″ css_animation_delay=”0″]Gratis refreshers – Deltag igen og igen gratis![/md_heading][md_blank_space height=”30″][md_divider layout=”simple” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ css_animation_delay=”0″][md_blank_space height=”30″][md_text css_animation_delay=”0″]Har du først deltaget på et kursus hos Smertevidenskab.dk kan du fremadrettet deltage gratis på det samme kursus. Du får dette tilbud fordi der både er megen ny information men også fordi informationen ændrer sig. Vores mål er sammen med dig at skabe forandring så de mennesker vi arbejder med får den bedst mulige service/behandling.

Der er der mange af vores kursister der gør brug af dette tilbud med stor glæde. Deres deltagelse giver dem også mulighed for at bidrage de med de erfaringer de har gjort sig samt få vendt eventuelle udfordringer oplevet i klinisk praksis.

Vi opdaterer også løbende kurset med den nyeste viden og prøver løbende at effektivisere indholdet således det har den største læringsmæssige effekt hos vores kursister. Der er derfor næsten altid ny viden at hente på kurset.[/md_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][md_text css_animation_delay=”0″ class=”recommendation-box-small”]

Jonas Borum Bjørn-Andersen
Det er anden gang jeg deltager på dette kursus og det kan klart anbefales. Simon og Jess er to ekstremt kompetente undervisere, der med humor og faglig forståelse forbinder teori med praksis.

Jonas Borum Bjørn-Andersen, Fysioterapeut hos Jorcks Studio

[/md_text][md_text css_animation_delay=”0″ class=”recommendation-box-small”]

Claus Bo JohanssonDer er slet ikke tosset, at få opfrisket sin viden – jeg havde da glemt en hel del.

Claus Bo Johansson, Fysioterapeut og personlig træner hos Topmotion

[/md_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]