Kronisk betyder ikke for evigt, når man taler om smerter

Om du har haft smerter i kort tid eller om de er kroniske betyder ikke noget. Selvom smerter ofte kaldes “kroniske” betyder det ikke, at de ikke kan behandles, og det betyder ikke, at du ikke kan få friheden til bevægelse igen.

Ved at lære mere om smerter og samtidigt træne din evne til at bruge din krop, kan du med tryghed begynde din rejse mod at få tilliden til din krop igen og blive smertefri.

For ja, du kan også få succes selvom du har kroniske smerter.

Holdtræning for dig med kroniske smerter

Hvad gør man når kroppen gør ondt og man gerne vil træne og være fysisk aktiv?

Smerter kan både være forvirrende, skræmmende, begrænsende og skabe tvivl om det er fornuftigt at bruge sin krop. Hvis du godt kan lide at være fysisk aktiv, men bliver begrænset i at udfolde dig som du har lyst til, skal du spidse ører nu.

Nu får du mulighed for at lære hvordan forståelse af smerter og bevægelse kan være en effektiv måde at rehabilitere sig selv på.

Det praktiske

Forløbet indledes med 2 x 1,5 timers undervisning, hvor du introduceres for den nyeste viden om smerter og rehabilitering, så du er klædt på til at deltage i træningen med tryghed og sikkerhed.

Derefter træner vi én gang ugentligt i 8 uger, hvor du lærer at bruge bevægelse og træning som behandling, og hvor du bliver din egen behandler.

Opstart onsdag d. 22 januar og følgende 9 onsdage og foregår i mine lokaler på Gundestrupvej 34, 5690 Tommerup.

Tidspunkt for træningerne: kl 20.00-21.00 (første to undervisningsgange fra 20-21.30)

Forløbet oprettes ved minimum 3 deltagere. max 5 deltagere, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Pris for hele forløbet er 2.995 kr.

Tilmeld dig nu
Dato for sidste tilmelding
Tilmeld dig nu, da der er begrænsede pladser
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
  • Et lille intimt hold (max 5 deltagere), hvor der er plads til individuelle behov, hvor vi fordyber os i træning og bevægelse, og stiler mod at genvinde de funktioner, som du ikke har længere, fordi smerterne true med at begrænse dig i dit liv.

  • Du kommer også til at lære hvordan du justerer og doserer træningen, så du har størst mulig sikkerhed og tryghed på din vej mod smertefrihed.

  • En masse sjov, forskellig og udfordrende træning, både styrketræning, natural movement, koordinationstræning, balance og leg.

  • Faglig sparring og stor erfaring med behandling af kroniske smerter.

  • Mulighed for sparring på mail.

  • Løbende udlevering af materiale som forstærker din proces mod smertefrihed.

  • Genopleve tryghed i og glæden ved bevægelse.

  • Øget tillid til din krop og evne til at bruge den.

Hvem kan deltage?

Dette træningstilbud retter sig mod dig, som stadig har smerter enten efter at din skade er helet, eller at du har fået flere forskellige forklaringer på dine smerter som fx “forkert holdning”, “smerterne skyldes en fejlstilling i kroppen”, “forkert bevægemønster”.

Dette er normale, traditionelle måder forklare smerter på, men de bunder i en forældet forståelse af hvad smerter er.

Gennem dette 10 timers forløb vil du lære, hvorfor man ikke kan forklare smerter ud fra denne tankegang, og hvorfor det er muligt og helt normalt også at have disse såkaldte fejl, uden at have smerter.

Gennem dette 10 timers forløb vil du lære, hvorfor man ikke kan forklare smerter ud fra denne tankegang, og hvorfor man heller ikke bør behandle smerter ud fra, at disse såkaldte “fejl” skal fixes.

Vigtigst af alt, du vil få muligheden for at bruge din krop og nyde at bevæge dig uden frygt, bekymring eller smerter.

Tilmeld dig nu