[vc_row container_type=”content-fixed” padding=”default” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ bgtype=”bg-default” bgcolor=”#ffffff” bgparallax=”bg-parallax” bgmask_color=”#000000″ bgmask_color_opacity=”0″ bgimage_position=”center center” bgimage_repeat=”no-repeat” bgimage_size=”cover” bgimage_attach=”fixed” css_animation_delay=”0″][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][md_blank_space height=”20″][md_heading kind=”h1″ color=”#444444″ css_animation_delay=”0″]Akutte skader[/md_heading][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][md_text css_animation_delay=”0″]Den akutte behandling starter så hurtigt som muligt efter skaden. Formålet med den akutte behandling er at forhindre yderligere skade, optimere helingsforhold og minimere muskeltab.

Som en del af behandlingen gives der information og rådgivning i forhold til håndtering og minimering af smerter samt forslag til bevægelse der kan hjælpe dig med at holde kroppen så godt i gang som muligt.

Målet er at få dig så hurtigt og smertefrit som muligt tilbage til dit normale jeg.

Hvis du er bange for du er kommet alvorligt til skade er det altid en god ting at tage på skadestuen og blive undersøgt.[/md_text][md_blank_space height=”60″][md_heading kind=”h1″ color=”#444444″ css_animation_delay=”0″]Akutte smerter[/md_heading][md_text css_animation_delay=”0″]Oplever du akutte smerter som umiddelbart ikke er opstået ved en ulykke kan du komme ind og få en vurdering af hvorfor du oplever smerter. Disse smerter er sjældent farlige og går ofte i sig selv helt på egen hånd. Men er smerterne tilbagevendende eller vil du gerne have dem til at forsvinde hurtigt kan det trygt søge behandling hos os.

Vi tilbyder både manuel behandling og træningsterapi som begge kan være effektive og hurtige redskaber til at lindre eller fjerne dine smerter. Du kan forvente at mærke effekt allerede første gang og vi vil hjælpe dig med at forstå dine smerter bedre så du fremadrettet selv i større grad kan behandle dig selv.

Er du bange for det er noget alvorligt kan det være en god ide at opsøge egen læge eller lignende men du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os for at høre om det er noget vi tror vi kan hjælpe dig med.[/md_text][md_featured_box link_label=”KONTAKT” link_url=”https://smertevidenskab.dk/kontakt” link_color=”#18191a” class=”gray-border-box” css_animation_delay=”0″]Få en gratis og uforpligtende samtale omkring din situation. Du kan finde kontaktinfo her.[/md_featured_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″ css_animation_delay=”0″][md_text class=”recommendation-box-small” css_animation_delay=”0″]

moestrup

Efter blot få behandlinger, at få smilet tilbage, bevægelsen tilbage, glæden ved træning tilbage og ikke mindst at få styrken tilbage.
Kathrine Moestrup[/md_text][md_text class=”recommendation-box-small” css_animation_delay=”0″]lasse

Efter tre behandlinger er jeg smertefri og træner igen for fuld tryk.
Lasse Ellegaard Johnsen[/md_text][md_featured_box link_url=”https://smertevidenskab.dk/udtalelser/patienter/” link_color=”#18191a” css_animation_delay=”0″ link_label=”Patienter “]Læs flere udtalelser[/md_featured_box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][md_blank_space height=”30”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]