[vc_row container_type=”content-fixed” padding=”default” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ bgtype=”bg-default” bgcolor=”#ffffff” bgparallax=”bg-parallax” bgmask_color=”#000000″ bgmask_color_opacity=”0″ bgimage_position=”center center” bgimage_repeat=”no-repeat” bgimage_size=”cover” bgimage_attach=”fixed” css_animation_delay=”0″][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][md_heading kind=”h1″ color=”#444444″ css_animation_delay=”0″]Tilbage på sporet[/md_heading][md_text css_animation_delay=”0″]For dig der er kommet godt i gang og har oplevet forbedring af enten smerter eller funktion. Her fokuserer vi på at vedligeholde den gode proces ved løbende at justere behandlingsstrategien for at du kontinuerligt opnår større trivsel, færre smerter og mere overskud i din hverdag.

Hvad vil det sige at komme tilbage på sporet? For de fleste betyder dette at kunne genoptage aktiviteter som giver værdi i livet, på en overkommelig og tryg måde.

Vi hjælper dig med at genoptage aktiviteterne på en tryg måde som giver dig en stærk tro på dine egne evner og en positiv samt robust selvopfattelse. Dette er kernen af at komme tilbage på sporet.

Hos smerteterapeuten fokuserer vi på at genoptræningen skal indgå som en naturlig del af din dagligdag, hvilket betyder at vi så vidt det er muligt bruger dagligdagsaktiviteter som du i forvejen laver som redskab til at sikre fremskridt. Dette giver dig plads til at du kan lave de ting som giver mening for dig og som du har lyst til.

Man kan også få et specifikt træningsprogram som bliver udarbejdet efter dine specifikke behov. Mere er ikke altid bedre og selvom man gerne vil hurtigt ud af smerterne er det sjældent et træningsprogram bidrager til dette hvis det bliver alt overskyggende. Derfor søger vi sammen med dig at udarbejde en strategi som både giver dig fremskridt men også mulighed for at leve dit liv og gøre de ting som du har lyst til.

I takt med at du kommer tilbage til din hverdag, vil du gradvist opleve at du får mere overskud, kan flere ting og har færre smerter. Som du opnår dine fremskridt vil du opnå en smertefri hverdag og her kan du overveje om der er nye mål som du gerne vil opnå som vil høre under vores sidste kategori ”Yd dit bedste”. Du kan læse mere om denne kategori her.[/md_text][md_blank_space height=”30″][md_button href=”https://smertevidenskab.dk/kontakt” size=”full-width” color=”#013473″ css_animation_delay=”0″]Klik her for at booke[/md_button][md_blank_space height=”30″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]