[vc_row container_type=”content-fixed” padding=”default” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ bgtype=”bg-default” bgcolor=”#ffffff” bgparallax=”bg-parallax” bgmask_color=”#000000″ bgmask_color_opacity=”0″ bgimage_position=”center center” bgimage_repeat=”no-repeat” bgimage_size=”cover” bgimage_attach=”fixed” css_animation_delay=”0″][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][md_heading kind=”h1″ color=”#444444″ css_animation_delay=”0″]Ud af smerten[/md_heading][md_text css_animation_delay=”0″]Denne fase er for dig som har smerter og måske har haft dem længe. Vi er specialister i behandling af kroniske (eller som vi kalder det: længerevarende) smerter og vi har stor succes med det. Læs hvad andre siger om os.

Vores tilgang til behandling er baseret på nyeste videnskabelige forskning indenfor fysioterapi, smertebehandling og neurovidenskab. Dette betyder at du får en behandling som er funderet i den behandling som videnskaben lige nu fortæller at der er størst evidens for. Denne behandling består af følgende elementer:

Individualiseret klientcentreret behandling

Vi tager altid udgangspunkt i dig og din situation. Det betyder at du aldrig vil få en standardiseret behandling. Vi lytter til din historie og bruger den som fundament i behandlingen. Ud fra dette tilrettelægger vi sammen et behandlingsforløb. Vi bruger den tid der er behov for ved hver behandling; dette sikrer at vi kommer til bunds med behandlingen.

Uddannelse

Ved at uddanne dig i hvordan smerter fungerer, bliver din forudsætning for at kunne tage styring i din egen situation meget håndgribelig. Vi tror på at det er svært at være bange for noget man forstår – og forstår man først hvordan smerter virker (link) har de svært ved at tage magten over én. Det er det vi kalder empowerment og betyder at vi sætter dig i stand til at tage kontrollen over din situation.

Samarbejdspartnere

Mange af vores klienter som har længerevarende smerter, har et forbrug af smertestillende medicin. Som fysioterapeuter må vi ikke rådgive dig omkring forbrug af smertestillende og det er heller ikke vores kompetence – derfor har vi allieret os med en anæstesi-læge som har stor erfaring i at vejlede og hjælpe klienter ud af smertestillende på en sikker måde.[/md_text][md_blank_space height=”30″][md_blank_space height=”30″][md_button href=”https://smertevidenskab.dk/kontakt” size=”full-width” color=”#013473″ css_animation_delay=”0″]Klik her for at booke[/md_button][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]