[vc_row container_type=”content-fixed” padding=”default” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ bgtype=”bg-default” bgcolor=”#ffffff” bgparallax=”bg-parallax” bgmask_color=”#000000″ bgmask_color_opacity=”0″ bgimage_position=”center center” bgimage_repeat=”no-repeat” bgimage_size=”cover” bgimage_attach=”fixed” css_animation_delay=”0″][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][md_heading kind=”h1″ color=”#444444″ css_animation_delay=”0″]Yd dit bedste[/md_heading][md_text css_animation_delay=”0″]Dette punkt er for dig som er i en situation hvor du har lyst til at opnå et specifikt mål. Det kunne f.eks. være at gennemføre et bestemt løb, blive bedre til en sport, blive stærkere eller et vægttabsmål.

Krop og bevægelse

Mange mennesker som har haft kroniske smerter, men er kommet ud på den anden side, oplever ofte en trang til at bruge deres krop og udforske bevægelse og performance, ofte i form af f.eks. at afprøve hvor stærk eller udholdende man kan blive, eller et ønske om at bevæge sig på nye måder gennem gymnastik, yoga eller dans.

Sport og fysisk aktivitet

Folk der har haft en skade som har holdt dem fra en sport ønsker ofte at vende tilbage til den sport de har været væk fra og nyde at de igen kan dyrke den fysiske aktivitet de elsker. Vi har stor erfaring med sports-fysioterapi og træning (både styrketræning og udholdenhedstræning) og sørger for at du er i sikre hænder. Vi er eksperter på teknik og hjælper dig med at bevæge dig så du udnytter dit potentiale optimalt.

Vægttab

Har du været inaktiv over en længere periode, er du måske kommet i dårlig form eller har taget lidt ekstra på. Sundhedsfordelene ved at være i god kondition og have et fornuftigt BMI vil vi ikke komme nærmere ind på, for de er ganske givne. Vi har allieret os med nogle af de dygtigste kost-eksperter og vægttabs-eksperter som sørger for at du får det optimale ud af dit forløb.

Uanset hvilken kategori du måtte tilhøre, er vi der for at hjælpe dig sikkert i mål. Vi følger dig og rådgiver dig, hjælper dig og sørger for at du kun skal tænke på at nyde rejsen og ikke bekymre dig om andre ting.[/md_text][md_blank_space height=”30″][md_button href=”https://smertevidenskab.dk/kontakt” size=”full-width” color=”#013473″ css_animation_delay=”0″]Klik her for at booke[/md_button][md_blank_space height=”30″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]