Få mere livskvalitet, øget funktionsniveau og færre smerter

Book 60 min. Smertescreening for kun 395 kr.

Nyt syn på smerter = nye muligheder

Har du brug for en Smertescreening?

Har du brug for en Smertescreening?

Nyt syn på smerter = nye muligheder

Afspil video
5/5

Nyt smertesyn gav Elisabeth livet tilbage!

Elisabeth faldt på en rejse til Thailand som blev starten på et smertehelvede. Smerterne gjorde at hun ikke kunne sidde ned og derfor måtte hun stå op og spise, også til sociale arrangementer og ligge ned bag bagsædet når hun skulle transporteres med bil. Se i denne video hvordan hun blev smertefri

Du kan også læse om Elisabeths historie i Ulykkespatientforeningens magasin LIVTAG på side 6 her.

5/5

Nyt smertesyn gav Elisabeth livet tilbage

Elisabeth faldt på en rejse til Thailand som blev starten på et smertehelvede. Smerterne gjorde at hun ikke kunne sidde ned og derfor måtte hun stå op og spise, også til sociale arrangementer og ligge ned bag bagsædet når hun skulle transporteres med bil. Se i denne video hvordan hun blev smertefri

Du kan også læse om Elisabeths historie i Ulykkespatientforeningens magasin LIVTAG på side 6 her

Afspil video

Nyt syn på smerter skaber håb for dig med kroniske smerter

Hvad indeholder din Smertescreening?

Smerter er komplekse og komplekse problemer tager tid og grundighed

Kender du det, at man ikke føler, at der er tid til at forklare sit problem ordentligt for sin behandler?

Det problem er der ikke i din Smertescreening. Der er nemlig afsat god tid til at vi kan sætte os ordentligt ind i dit liv og dine udfordringer. Hos os bliver du lyttet til.

Hvordan du forstår dine smerter afgør hvordan du behandler dem

Komplekse problemer har ikke bare en klar og simpel årsag.

Det gælder især for kroniske smerter, som påvirkes af både krop, tanker, følelser, adfærd og omgivelser.

Vi identificerer hvilke faktorer og adfærdsmønstre som bidrager negativt til dit liv og smerter.

Hvis du gør som du plejer - får du de samme resultater som du plejer

Med ny indsigt i, hvad der bidrager til og fastholder dig i smerter, kan du, sammen med os, lave dine egne unikke behandlingsstrategier.

Hvordan de skal se ud, kommer naturligvis helt an på hvilke faktorer der bidrager til dine smerter, men der skal naturligvis ændres noget ift. hvor du er nu!

Det siger vores tidligere klienter:

Rygsmerter

5/5
Jeg har været “rygpatient” i plus 20 år, og min hverdag har været præget af at jeg skulle passe på ryggen, og altid tænke over hvad jeg gjorde. Nu dødløfter jeg med stor fornøjelse igen og squat er ikke noget problem.
Morten Elton Jensen
Rygsmerter gennem 20 år

Knæsmerter

5/5
Jeg er i dag blevet helt tryg ved at løbe igen, og jeg kan nu både løbe og bare nyde turen ... Jeg har i dag et mere positivt og glædesfyldt liv. Jeg har lyst til at udfordre kroppen
Frederik Lermark
Smertefri efter 7 år med smerter i fødder, knæ og hofter.

Skulder/nakkesmerter

5/5
De værktøjer som Mikkel gav mig, gjorde at jeg rent faktisk blev næsten komplet smertefri på en uge efter vores første konsultation."
Ulrik, 50 år
Nakkesmerter og daglig hovedpine i over et år.

Afhold din Smertescreening, der hvor du ønsker
- i klinikken eller online.

Hvad passer dig?

Vi glæder os til at møde dig!

Hvad kan du forvente af dette tilbud?

Smerteklinik Fyn

Step 1:
Du sætter os ind i dit liv med smerter

Smerteklinik kroniske smerter

Step 2:
Barriereanalyse og bidragsydere til smerter

split-squat-2

Step 3:
Dit videre forløb og vores anbefalinger

Genvind en hverdag uden begrænsninger af smerter

5/5
Kære Mikkel - Tak for du har hjulpet mig igennem mit smerter. Jeg er holdt op med alt smertestillende medicin. Er i træning 2 gang om ugen og svømmer også.
Jeg pt. ingen smerter så alt er godt. 👍😀🇫🇷🇩🇰🍷
Phillipe
13 år med rygsmerter grundet slidgigt, stenose, skæv ryg og diskusprolaps
5/5
Da vi var færdig havde jeg ikke nogle "smerter" i mit knæ! Bare en samtale. Og har været smertefri lige siden og det er 2 måneder siden jeg har været der sidst!
Phillip Kaas
Kok på Sebastopol
5/5
Kan varmt anbefale Simon, han hjalp Oscar tilbage på cyklen på recordtid 😁🙌🏻🚴‍♂️ Er sikker på, at mange unge cykelryttere med smerter, kan have glæde af Smertevidenskab, og få karrieren tilbage på sporet 😁💪🏻🚴‍♂️
Steen Bluhm Olsen
Far til professionel cykelrytter
5/5
Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. De værktøjer jeg har fået bruger jeg hver dag, og de virker for mig. Selvom jeg kan få smerter så er det ikke som før, jeg er nemlig ikke bange og ved hvad det er, som sker. Har været hos andre behandlere, men aldrig følt mig mere fri efter samtale med Simon. Tusind Tak🧠
Maja Cecilie Heick Andersen

Din succes er vores succes!

Vi har en privat smerteklinik, hvor vi har specialiseret os i forståelsen og behandling af kroniske smerter og hjulpet hundredevis af personer, som er begrænsede af smerter. 

Hvad er smerter – hvad kan bidrage til smerter – hvorfor kan kroppens alarmsystem blive følsomt og overbeskyttende så smerter kan blive kroniske? Det er sådanne spørgsmål vi de sidste 10 år har søgt viden og forskning indenfor, for bedst muligt at kunne hjælpe dig. Vi mener, at for bedst at kunne behandle smerter, må vi først og fremmest forstå smerter. Hvordan skal man kunne behandle noget effektiv, som man ikke forstår?   

Ved at studere den nyeste viden om smerter og rehabilitering kan vi tilbyde dig et individualiseret behandlingsforløb, der tager udgangspunkt i dig og de faktorer, der ligger bag dine smerter. Det giver dig de bedste muligheder for at opnå dine mål og leve uden begrænsninger af smerter.

Mikkel Vind - fysioterapeut & Simon Kirkegaard - cand. scient i fysioterapi

Ofte stillede spørgsmål:

Her finder du ofte stillede spørgsmål samt svar på disse.

Du har smerter, men er i tvivl om en Smertescreening er det rigtige for dig. Det kan være at du har en speciel diagnose, som du tænker der ikke kan gøres noget ved. Måske har du været hos så mange forskellige behandlere at du næsten ikke magter én mere.

Kontakt Mikkel på telefon 23 26 49 47 eller Simon på telefon 26 83 20 23 og få en afklaring. Det koster ikke noget.

Vi ville ønske at vi kunne tilbyde alle dette, men virkeligheden er, som vi har allerede har nævnt, at kroniske smerter er et komplekst problem og tager tid og grundighed. Du kan se din Smertescreening som et springbræt i din proces mod dine mål og en hverdag, der ikke er begrænset af smerter.Jo, det gør vi. En Smertescreening er, som du kan læse i navnet en screening. Den giver dig et fundament for hvad du kan fokusere på, for at få en bedre hverdag. Vi tilbyder også forløb af 5, 10 eller 20 timer, hvor du kan få et smertekørekort, som giver dig større kontrol over smerterne og sætter dig i førersædet i din behandling. Med et Smertekørekort bliver du uafhængig af os som behandlere og behandlingen varer ikke kun den time du måske bruger med os om ugen, men også de resterende 167 timer fordi du har evnen til at træffe behandlingsvalg.Der er sket et paradigmeskifte indenfor forståelsen og behandlingen af kroniske smerter, indenfor de sidste 10 år. Fordi vi er privatpraktiserende og uafhængige, har vi mulighed for at vælge, at investere tid til løbende, at opdatere os på den nyeste viden omkring forståelsen og behandlingen af kroniske smerter. Derfor kan du i en Smertescreening få afklaret den forvirring du ofte kan være efterladt med, hvis du fx. har fået forskellige forklaringer på dine smerter fra forskellige behandlere.

Find os her:

Mikkel Vind: 

Simon Kirkegaard:

Sådan kommer du i gang

Trin 1:

Registrer dig til Smertescreening

Trin 2:

Onlinebooking

Trin 3:

Du møder op og får din Smertescreening

UDFYLD FORMULAREN OG BOOK DIN SMERTESCREENING

Smertescreeningen holdes enten online eller i klinikken

Har du spørgsmål?
Skriv til os her

Simon Kirkegaard – Aarup

Møllebakken 48

5560 Aarup

26 83 20 23

[email protected]

Mikkel Vind – Brylle

Gundestrupvej 34

5690 Tommerup

23 26 49 47 

[email protected]

Her kan du læse om vores privatlivspolitik og handelsbetingelser