[vc_row container_type=”content-fixed” padding=”default” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ bgtype=”bg-default” bgcolor=”#ffffff” bgparallax=”bg-parallax” bgmask_color=”#000000″ bgmask_color_opacity=”0″ bgimage_position=”center center” bgimage_repeat=”no-repeat” bgimage_size=”cover” bgimage_attach=”fixed” css_animation_delay=”0″][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][md_special_heading border_color=”#ffffff” color=”#18191a” subtitle=”SGVyJTIwa2FuJTIwZHUlMjBsJUMzJUE2c2UlMjB1ZHRhbGVsc2VyJTIwb2clMjBhbmJlZmFsaW5nZXIlMjBmcmElMjB2b3JlcyUyMHRpZGxpZ2VyZSUyMHBhdGllbnRlcg==” subtitle_color=”#1e1e1e” css_animation_delay=”0″]Patienter[/md_special_heading][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner class=”recommendation-box” css_animation_delay=”0″][vc_column_inner width=”1/4″][md_single_image size=”full” image=”849″ css_animation_delay=”0″][md_blank_space height=”20″][md_text css_animation_delay=”0″]Kathrine Moestrup – Danmarksmester i styrkeløft 3-kamp 2016 og politielev[/md_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][md_text css_animation_delay=”0″ class=”recommendation-text”]Jeg startede min behandling hos Simon i 2014 efter at have fået en diskusprolaps i lænden i december 2013. Efter at have været til forskellige læger og andre fysser, der alle præsterede at få mig til at få det endnu dårligere psykisk og uden at hjælpe fysisk, samt at få mig til at frygte min sport (styrkeløft) endnu mere, lykkedes det Simon, efter blot få behandlinger, at få smilet tilbage, bevægelsen tilbage, glæden ved træning tilbage og ikke mindst at få styrken tilbage.

Simon har en helt anden tilgang til smerte, og gennem samtale omkring hans syn på tingene, fik jeg det meget bedre, og har kunnet træne tungt igen. 8 måneder efter min skade var jeg tilbage og kunne lave ny dansk rekord i bænkpres og en måned senere lavede jeg ny personlig rekord i squat.

Kan kun give mine bedste anbefalinger :)[/md_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner class=”recommendation-box” css_animation_delay=”0″][vc_column_inner width=”1/4″][md_single_image size=”full” image=”868″ css_animation_delay=”0″][md_blank_space height=”20″][md_text css_animation_delay=”0″]Lasse Ellegaard Johnsen – Politielev[/md_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][md_text css_animation_delay=”0″ class=”recommendation-text”]

Jeg kom til Jess efter at have hørt om Smertevidenskab gennem en kollega. Jeg kom med smerter i begge skuldre og ned i begge arme. Jeg havde haft smerterne i over 12 måneder. Det hele startede med en overbelastningsskade, som senere udviklede sig til generelle smerter og uro i både skuldre og arme.

Igennem mine 12 måneder med smerter prøvede jeg alle former for behandling. Forskellige fysioterapeuter, en kiropraktor, en akupunktør, chokbølgebehandling samt forskellige former for massage. Intet af det hjalp mig, og alle forklarede mig, at de ikke vidste hvad der lå til grund for mine smerter.
I 12 måneder lavede jeg de samme elastikøvelser – uden nogen form for fremgang.

Jeg var desperat efter hjælp, da jeg af uddannelsesmæssige årsager, er afhængig af en velfungerende krop.
Jeg opsøgte derfor Jess og allerede efter den første behandling, havde jeg fået en bedre forståelse af mine smerter og min krop. Jeg lærte at smerter er biopsykosociale, og at det pres jeg var under medvirkede til mine smerter. Jeg følte, for første gang i mit behandlingsforløb, at jeg var i centrum og blev hørt!
Jess havde videnskablig evidens for alle de spørgsmål jeg engang måtte have, og det gav mig en ro, som resulterede i mindre smerter – allerde efter første behandling!

Efter tre behandlinger hos Jess er jeg smertefri og træner igen for fuld tryk. Jeg kan absolut kun give mine varmeste anbefalinger til Smertevidenskab! Endnu engang tak for hjælpen!

[/md_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner class=”recommendation-box” css_animation_delay=”0″][vc_column_inner width=”1/4″][md_single_image size=”full” image=”851″ css_animation_delay=”0″][md_blank_space height=”20″][md_text css_animation_delay=”0″]Martin Pedersen – Værkfører[/md_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][md_text css_animation_delay=”0″ class=”recommendation-text”]Der er ikke noget som er mere frustrerende end at gå rundt på må få og prøve alverdens ting og medicin som muligvis slet ikke hjælper. Da slet ikke når noget som simpel som smerte forståelse kan hjælpe så hurtigt.[/md_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner class=”recommendation-box” css_animation_delay=”0″][vc_column_inner width=”1/4″][md_single_image size=”full” css_animation_delay=”0″ image=”945″][md_blank_space height=”20″][md_text css_animation_delay=”0″]Mette Schønheyder Borch,
Fysioterapeut studerende Metropol[/md_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][md_text css_animation_delay=”0″ class=”recommendation-text”]Jeg er Simon evigt taknemlig, for at han har hjulpet mig med at få min frihed tilbage. Jeg blev i sommers opereret for en stor diskusprolaps i ryggen med det resultat at jeg blev vildt bange for at bevæge mig. Jeg gik fra at være en aktiv, glad fysioterapeutstuderende til at være en indelukket, trist pige som var bange for at bruge sin egen krop. Jeg søgte hjælp hos Simon i håb om at han kunne hjælpe mig med at finde træningsglæden igen. Jeg blev overrasket – jeg fandt megetmere end bare træningsglæden! Jeg fandt min gamle selvtillid, mit gode humør, min tiltro til min krop og bedst af alt blev jeg hjulpet til at slippe smerten og ikke mindst frygten for smerten. 3,5 time hos Simon var alt hvad det krævede – han har virkelig rykket ved mit mindset og jeg har været smertefri siden jeg var hos ham første gang! Simon er klart den dygtigste fagperson jeg har mødt på min vej, og han vil være den første jeg søger til hvis jeg får brug får hjælp igen.[/md_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner class=”recommendation-box” css_animation_delay=”0″][vc_column_inner width=”1/4″][md_single_image size=”full” css_animation_delay=”0″ image=”997″][md_blank_space height=”20″][md_text css_animation_delay=”0″]Martin Pedersen,
Tømrer og læser til bygningsingeniør[/md_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][md_text css_animation_delay=”0″ class=”recommendation-text”]Jeg henvendte mig til Simon p.g.a smerter i lænden som kom med jævne mellemrum, smerterne varigerede fra 1 dags tid til 1 lille måneds tid af gangen. Jeg har fået foretaget røngtenbilleder og konstateret scheurmann i lænden af min læge. Jeg fik så en samtale med Simon og efter en lille sludder om livet og lidt vejrtræknings øvelser gik det lige pludselig meget bedre i lænden. Grunden til smerterne i min lænd skal i korte træk (i mit tilfælde) findes i et dårligt psykisk arbejdsmiljø (smerterne i lænden giver mig så fri fra mit arbejde i form af sygdage, da smerterne er rigtige nok ,jeg kan dårligt gå oprejst).Efter vi havde fået min lænd igang igen, kunne vi så bruge lidt tid på at udfordre min skuldres manglende mobilitet pisse hårdt men fedt med udfordring. Glad gik jeg hjem uden ondt i lænden efter 3 ugers sygefravær på arbejde.

Næste morgen gik jeg på arbejde uden ondt i lænden lige ind til jeg satte min fod på min arbejdsplads, som et lyn fra en skyfri himmel fik jeg ondt i lænden igen. selvom det gjorde ondt i lænden kunne jeg ikke lade vær med at trække på smile båndet, for nu havde jeg virkelig fået bekræftet hvorfor det er at jeg har tilbagevendende smerter i lænden. Heldigvis starter jeg på en uddannelse til august og slipper derfor mit gamle arbejdsmiljø og smerterne i lænden.

TAK for hjælpen Simon, jeg kan rigtig godt lide den måde du arbejder på, så jeg kommer til at se på tingene i et nyt perspektiv.[/md_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner class=”recommendation-box” css_animation_delay=”0″][vc_column_inner width=”1/4″][md_single_image size=”full” css_animation_delay=”0″ image=”1119″][md_blank_space height=”20″][md_text css_animation_delay=”0″]Bjørn Petersen,
salgsansvarlig hos My Academy[/md_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][md_text css_animation_delay=”0″ class=”recommendation-text”]Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Simon. Jeg blev opereret i knæet efter en korsbåndsskade og efter forskellige forløb hos både offentlige og private fysioterapeuter stod jeg med en følelse af, at jeg ikke kunne ret meget og skulle passe meget på mig selv. På min anden session hos Simon squattede jeg 100 kg – uden smerter. Før dette var jeg overbevist om, at jeg knap kunne squatte 40 kg. uden smerter og uden at gå dybt. Vægttræning har været mit primære fokus, hvilket har givet gode resultater. Jeg har samtidig opnået, at jeg ikke længere føler mig begrænset af min skade i andre sammenhænge.

Ingen hokus-pokus, men derimod fokuseret og evidensbaseret tilgang til mig som klient. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Simon.[/md_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner class=”recommendation-box” css_animation_delay=”0″][vc_column_inner width=”1/4″][md_single_image size=”full” css_animation_delay=”0″ image=”955″][md_blank_space height=”20″][md_text css_animation_delay=”0″]Phillip Kaas,
Kok på Sebastopol[/md_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][md_text css_animation_delay=”0″ class=”recommendation-text”]Jeg kom hen til Simon via. En go’ kollega som kender ham. Kom med smerter i mit venstre knæ. Dem havde jeg haft på det tidspunkt i 3-5 måneder. Jeg sidder så og snakker med Simon hvor mine “smerter” var meget højt oppe i skalaen. Efter 1-2 timers snak. Hvor man har fået en forståelse for det Simon laver (nogenlunde) han vil gerne ha’ at man gør det modsatte af hvad man har fået fortalt af forældre, læger osv. Efter samtalen tog vi så noget træning hvor han viste mig hvordan jeg ku’ styrke mit knæ. Og den er svær at tror på! Men da vi var færdig havde jeg ikke nogle “smerter” i mit knæ! Bare en samtale. Og har været smertefri lige siden og det er 2 måneder siden jeg har været der sidst![/md_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner class=”recommendation-box” css_animation_delay=”0″][vc_column_inner width=”1/4″][md_single_image size=”full” css_animation_delay=”0″ image=”956″][md_blank_space height=”20″][md_text css_animation_delay=”0″]Palle Kristensen,
Uddannelsesvejleder på UU-Sjælsø[/md_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][md_text css_animation_delay=”0″ class=”recommendation-text”]Jeg har gennem de sidste mange år været hos utallige fysser. Alle har de givet mig de sædvanlige core og boldøvelser. Desværre har jeg gennem de sidste mange år også afholdt mig fra at dyrke meget anden motion end måtte, bold og yoga. ret kedeligt i længden.

Efter to samtaler/behandlinger hos Simon har jeg været smertefri i tre måneder, er begyndt at løbe, cykle længere ture (uden ondt i ryggen) og har for første gang i mere end tre-fire år meldt mig til et par forskellige cykel,- og svømme events.

Tak for din indsigt, og oprigtige interesse i at få en til at komme på benene Simon.[/md_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner class=”recommendation-box” css_animation_delay=”0″][vc_column_inner width=”1/4″][md_single_image size=”full” css_animation_delay=”0″ image=”1139″][md_blank_space height=”20″][md_text css_animation_delay=”0″]Morten Elton Jensen, Projektchef hos HOFOR[/md_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][md_text css_animation_delay=”0″ class=”recommendation-text”]Min forståelse af smerte og måden jeg kan håndtere dem på er blevet væsentligt forbedret efter få gange sammen med Simon. Jeg har været “rygpatient” i plus 20 år, og min hverdag har været præget af at jeg skulle passe på ryggen, og altid tænke over hvad jeg gjorde. Jeg måtte droppe almindelige styrkeøvelser som squat og dødløft. Nu dødløfter jeg med stor fornøjelse igen og squat er ikke noget problem. PS ikke noget mirakel men sund fornuft og evidens baseret tilgang til problemet. Jeg kan kun anbefale at give det et forsøg.

[/md_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner class=”recommendation-box” css_animation_delay=”0″][vc_column_inner width=”1/4″][md_single_image size=”full” css_animation_delay=”0″][md_blank_space height=”20″][md_text css_animation_delay=”0″]Kris,
Elektriker[/md_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][md_text css_animation_delay=”0″ class=”recommendation-text”]Simon gav mig forståelse om hvad smerter er, hvorfor man har smerter, hvorfor det er godt og ondt at have smerter hvad man skal bruge disse smerter til, men også hvordan man kan komme af med disse smerter som ikke længere er kroniske, men nu længere varende smerter. Simon har hjulpet mig til at have en hver dag med langt mindre smerte end jeg har haft og til at forstå det ikke er farligt at bevæge sig. Under kursuset måtte jeg stoppe med at gå til kiropraktor da det lå samme dag og efter den første uge i kursuset gik jeg langt ned i medicin til kun 1 stk. Dolol og Panodil når der er hovedpine.[/md_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][md_button href=”https://smertevidenskab.dk/kontakt/” size=”full-width” color=”#013473″ css_animation_delay=”0″]Book behandling[/md_button][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]