Velkommen til Smertevidenskabs Vidensbank. Her kan du finde tæt på alt hvad hjertet begærer af viden omkring smerter. Vi har håndplukket al materialet, som er under kontinuerlig opdatering og vedligeholdelse, så du ikke selv behøver lede efter det.

Vi har delt ressourcerne op i fem sektioner:

Videoer – den nemmeste og mest pædagogiske indgang til smerteforståelse er vores samling af videoer. Mange af dem er lavet af verdens førende smerteforskere.

Artikler – alt fra lægmandssprog til de mere avancerede artikler findes her. Her kan du både starte som nybegynder, samt få lov at gå i dybden med din viden.

Studier – videnskabelige studier er grobunden for forståelsen af hvordan smertemekanismer fungerer og hvordan vores centralnervesystem (hjernen) reagerer. De er udvalgt på baggrund af deres troværdighed og høje relevans.

Podcasts – lyt til særligt udvalgte podcasts mens du sidder i toget eller kører i bilen som kan inspirere dig og øge din viden.

Vi anbefaler – Hjemmesider, podcasts og bøger som vi mener har en høj kvalitet og hvor du kan finde pålidelig information.

Her er to gode artikler at starte med: Hvad er smerter? & Kroniske smerter forklaret

Er du sundhedsprofessionel der arbejder med personer i smerter kan du læse mere om vores kurser her.

Har du længerevarende (kroniske) smerter og ikke haft succes i din behandling? Hos Smertevidenskab kan du få indblik i de mange forskellige mekanismer og faktorer der kan bidrage til dine smerter og få en tilpasset behandlingsstrategi. Øg dine chancer for at friheden tilbage.

Er du nysgerrig efter at lære mere om smerter eller har du selv smerter,
har du mulighed for at deltage på et 1 dags kursus som Smertevidenskab afholdes i samarbejde med maxer.dk

  (du sendes til maxer.dks hjemmeside)

Bliv kursist
FIND BEHANDLER
LÆS MERE