Forsikringer | få tilskud til din behandling

Har du smerter kan vi hjælpe dig!

Personligt behandlingsforløb med dig i centrum som inkluderer:

Afspil video

Er du klar til at starte
din behandling?

Vi samarbejder med følgende forsikringsselskaber:

Din succes er vores succes!

Er du klar til at starte
din behandling?

Vi samarbejder med følgende forsikringsselskaber:

Din succes er vores succes!

Kære forsikringskunde,

Du kan på denne side få klarhed over hvordan vi behandler og adskiller os fra andre smertebehandlere, samt hvad et forløb indebærer.

Vores smertebehandling er baseret på den nyeste viden om smerter og rehabilitering, så du kan få den bedst mulige behandling.

Vi fokuserer ikke kun på den smertefulde kropsdel, men også på at forstå og tackle de faktorer, der fastholder dig i smerter.

  • Få individuel støtte,
  • Fleksible aftaletidspunkter,
  • Mulighed for online sessioner gennem hele dit behandlingsforløb.

Er dit forsikringsselskab ikke herover, kan du/vi alligevel kontakte dem og undersøge muligheden for at få delvis eller fuld dækning af dit forløb.

Ring mig op!

Udfyld formularen nu og lad os hjælpe dig med at komme tilbage til en hverdag uden begrænsninger af smerter!

Nyt smertesyn gav Elisabeth livet tilbage!

Afspil video

Elisabeths rejse til Thailand blev starten på et smertehelvede, der gjorde det umuligt for hende at sidde ned. Se i denne video hvordan hun overvandt sine smerter og genvandt sin frihed.

Læs Elisabeths inspirerende historie om hvordan hun blev smertefri i Ulykkespatientforeningens magasin LIVTAG på side 6 her.

Kan du genkende dig selv her - så kan vi hjælpe dig!

smertebehandling og smertelindring uden medicin
Afspil video

Hvordan kan ny smerteviden hjælpe dig?

Tidligere troede man, at smerter kun opstod ved skade eller sygdom i kroppen, og at man altid kunne finde en fysisk årsag til smerterne der hvor det gør ondt. Men vi ved i dag, at kroppens alarmsystem kan blive følsomt og overbeskyttende, så ufarlige bevægelser og aktiviteter kan gøre ondt, selvom der ikke er nogen skade eller sygdom.

Hvis dine smerter skyldes øget følsomhed af kroppens alarmsystem, har du behov for specialiseret smertebehandling, da de fleste behandlinger er målrettet skader eller fejl i kroppen.

Ny smerteviden giver nye behandlingsmuligheder

Mange med længerevarende eller kroniske smerter har modtaget utallige behandlinger uden varig effekt. Heldigvis har vores forståelse af smerter gjort et kvantespring de sidste 10 år, og vi ved i dag, at der kan være flere mekanismer og faktorer bag smerter, der øger følsomheden af kroppens alarmsystem. Dette giver mulighed for specialiseret og individualiseret smertebehandling, der målretter sig mod netop de faktorer, der gør dit alarmsystem følsomt.

I stedet for at gætte og håbe, vil du som en del af behandlingen lære om det nye smertesyn og føle dig tryg i din rehabilitering og de valg du træffer. Du bliver en aktiv del af behandlingen og får den hjælp og støtte, du har brug for under dit behandlingsforløb – det er slut med at overlade din skæbne til andre.

Afspil video
kroniske smerter behandling på Smerteklinik

Hvad er årsagen til dine smerter?

Hvorfor har du ondt er spørgsmålet som står tilbage og er afgørende for hvilken behandling der er relevant for dig.

For at hjælpe dig med at besvare det spørgsmål, har vi skrevet artiklen, “Hvorfor gør det ondt”. Artiklen tager dig i hånden og forklarer dig de forskellige kategorier og typer af smerter som findes og hvilken behandling der er relevant for dig.  

Du er også velkommen til at tage kontakt til os så hjælper vi dig med at afklare hvorfor du har ondt og hvilken behandling der er relevant netop til dine smerter.

Du opnår gennem et behandlingssamarbejde:

Behandling af kroniske rygsmerter

Sådan ser dit behandlingsforløb ud

Hos Smertevidenskab får du et tæt samarbejde med din behandler, som har til formål at sikre dig et trygt forløb, og hvor du altid kan få svar på dine spørgsmål. Dit forløb er delt op i 4 overordnede faser, som du kan læse om nedenstående.

smertelindring uden medicin

Historie

For at tilpasse behandlingen til dine behov, er det vigtigt at vi har en dybdegående forståelse af dig, dine smerter og dit funktionsniveau. Mange er forvirrede omkring årsagen til deres smerter og har modtaget forskellige rehabiliteringsråd, så vi har afsat god tid til at lytte til din historie og besvare alle dine spørgsmål.

smerteundervisning

Smerteundervisning

For at skabe det bedste samarbejde og få det bedste behandlingsresultat, er det vigtigt at vi har en fælles forståelse af dine smerter og mekanismen bag dem, samt at du håndterer dine smerter hensigtsmæssigt. Derfor vil du som en del af behandlingen modtage undervisning i smerter og rehabiliteringsprincipper.

Smertebehandling træning

Behandlingsstrategi

Vi udarbejder en personlig behandlingsplan, der er tilpasset dit liv, dine smerter og mekanismen bag dem. Baseret på den nyeste viden om smerter og rehabilitering, vil din behandlingsstrategi ofte omfatte ændringer i din smertehåndtering og træning af bevægelse eller aktiviteter, du har undgået.

smertelindring uden medicin

Evaluering

Ingen behandlingsstrategi er perfekt og derfor har du brug for løbende justeringer, så strategien passer til dit liv og dine omstændigheder. Du har mulighed for fleksibel sparring, online møder eller personlige justeringer af strategien, samt inspiration til at genvinde tilliden og evnen til at bruge din krop normalt.

Læs patientcases og lær hvilke forvetninger du kan have i et samarbejde med Smertevidenskab

Patientcase:
8 år med nakke- og rygsmerter

Læs om Cecilies behandlingsforløb og vores overvejelser

Patientcase:
12 år med slidgigt og knæsmerter

Læs om Martins behandlingsforløb og vores overvejelser

Sådan kommer du i gang:

1: Tag kontakt:

Udfyld formularen

Vi ringer dig op og har en samtale hvor vi afklarer om eller hvordan vi kan hjælpe dig.

2: Plan for samarbejde

Enighed om forløbet

Du, vi og dit forsikringsselskab bliver enige om dit forløbs omfang og vilkår, og vi aftaler 1. session.

3: Du er i gang

Smerteklinik Fyn

Jeg er klar - ring mig op!

Vi står klar til at hjælpe dig!

Smertevidenskabs behandlerteam