Smertevidenskab

Book dit næste foredrag her

Få en lærerig og inspirerende dag, som tager dig, din forening eller dit team til næste niveau i forståelsen og behandlingen af smerter.

KOMBINER TEORI OG PRAKSIS
INDHOLD SKRÆDDERSYET TIL JERES ØNSKER
BLIV OPDATERET PÅ DEN NYESTE VIDEN

Foredrag der forbedrer din praksis

5/5
Ny viden om smerte og kommunikation blev leveret på underholdende, inspirerende, interessant vis og på et solidt fagligt fundament. Mine medarbejdere fik nye perspektiver og redskaber med sig, som kunne implementeres i deres daglige praksis med patienterne, og det har givet en fælles tværfaglig forståelse og et fælles sprog om langvarige smerteproblematikker. Vi fik præcis det indhold vi havde ønsket og meget mere til. Simon formåede at gøre kompleks viden om smerter forståeligt, og han satte afgørende tanker i gang omkring betydningen af kommunikation og formidling mellem behandler og patient. Han var velforberedt, oplagt og udfordrende, og gjorde god brug af dialog med deltagerne så alle var medinddraget. Vi er derfor nu bedre stillet i vores møde med kroniske smertepatienter. Jeg kan varmt anbefale foredrag med Smertevidenskab.
Markus Brasholt
Afdelingschef for rehabilitering - Regionshospital Nordjylland

Vi har holdt foredrag her

Erfarne undervisere og foredragsholdere

Vi har afholdt foredrag for mange forskellige målgrupper, og er derfor meget opmærksomme på at kommunikere i øjenhøjde med vores målgruppe i et letforståeligt sprog.

Vi tilpasser derfor altid vores formidling, så du ikke føler dig talt hen over hovedet, men i stedet kan omsætte den nyeste viden til konkret praksis.

Simon Roost Kirkegaard - Underviser, skribent og smertebehandler

Det kan være sjovt at lære noget nyt

5/5
Simon fra Smertevidenskab holdte foredrag på SOSU skolen for et hold SSA elever, der havde specialefag ift. smerter. Han var fængende og fastholdt eleverne med både faglighed såvel som humor. Simon var medvirkende til at eleverne fik skubbet til deres konventionelle viden indenfor smerteteori. De gik derfra med en bredere forståelse for smerteteori og hvorledes de kunne anvende teoretiske modeller i deres møde med borgeren, der har smerter. Men vigtigst af alt fik de skubbet til i højere grad at fokusere på eget menneskesyn, og hvor stor betydning deres møde med borgeren kan have ift. borgerens tackling af smerter.
Stine Juul
Underviser SOSU-uddannelsen i Svendborg

Disse emner har vi tidligere holdt foredrag om:

  • Hvorfor gør det ondt – Det nye smertesyn
  • Smerter og styrketræning
  • Hvad ved vi om skuldersmerter?
  • Rygsmerter – Betydningen af strukturer og de psykosociale faktorer
  • Placebo & Nocebo
  • Behandling af længerevarende (kroniske) smerter
  • Kommunikation og formidling til smertepatienter
  • Smerter, arbejdsmiljø og ergonomi
  • Fremtidens smertebehandler
  • Må det gøre ondt når man træner?
  • Smerter og slidgigt – er der sammenhæng?
  • Hvorfor gør det ondt – og hvad kan du selv gøre ved smerterne?

Anmod om foredrag