Smertevidenskab

Smerteuniverset

Din podcast om vejen
ud af kroniske smerter

Kort om Smerteuniverset

I Smerteuniverset vil du lære at smerter ikke altid er så simple som mange tror og hvorfor det er muligt at have smerter selvom man ikke har nogen skade.

Dette er en podcast for alle der gerne vil lære mere omkring smerter og for dig med kroniske smerter, som søger viden til hvordan du kan få en bedre hverdag eller blive smertefri. 

Vi tager dig på en rejse i smertens univers og interviewer både forskere, klinikere og tidligere patienter for at belyse den nyeste viden omkring smerter og rehabilitering. 

God fornøjelse!

Dine værter

Simon Kirkegaard & Mikkel Vind 

EPISODE 63
Overbelastning ledte til kroniske knæsmerter og stop med elitesport

Vores lytteres anmeldelser på Apple podcast 
(4,8 ud af 5 stjerner)

5/5
Klart de bedste podcasts jeg har hørt
Alle mennesker med længerevarende smerter burde høre disse podcast. Virkelig spændende og lærerigt. Jeg har selv hørt dem alle adskillig gange. Kan klart anbefales.
FruChristensen 23/07/2021
5/5
Så kan alle være med 💪🏼
Fedt med en podcast om smerte som jeg kan forstå og som giver mening på trods af at det indimellem i min optik bliver lidt for videnskabeligt .... her har i mig med og jeg takker🙏🏻
Line Staal 15/12/2019
5/5
5 fede stjerner
En podcast om smerter er ikke nogen nem opgave, da smerter rummer så mange facetter og så meget kompleksitet. Ikke desto mindre har Smerteuniverset formået at skabe en podcast der løser denne opgave til punkt og prikke. Med historier fra både patienter, behandlere og forskere formår at belyse kompleksiteten af smerter fra flere perspektiver, i et sprog der er forståeligt for alle. Det betyder at det ikke kun er relevant for fagfolk, men også for folk med længervarende smerter. En podcast ALLE burde lytte til. Smerter eller ej!
Mette Fabricius Sommerkorn
5/5
Bedste podcast jeg kender
Fantastisk podcast. Alle med smerter burde høre den. Fantastisk formidling af evidens, det nye smertesyn på en nuanceret og velformuleret måde 👍
Mansemus 1/12/2022

Anbefalede episoder
om kroniske bækken og hoftesmerter

Har du spørgsmål du gerne vil have besvaret eller personer du mener vi bør interviewe kan du skrive til os med dit forslag her.

Hør alle episoder her

Forslag til interview