Smertevidenskab

VEJEN UD AF SMERTER

På en skala fra 0-10 gav deltagerne på workshoppen om smerte i 2021 i gennemsnit 9,19

"Det er svært at frygte noget, man forstår"

Denne dag er for dig, der gerne vil forstå hvad smerte er og hvad du selv kan gøre ved det – hos dig selv eller dine klienter. Undervisningen er for dig med kroniske eller tilbagevendende smerter – måske har du smerter i eksempelvis knæ, ryg eller skulder lige nu?
Arrangementet er også for dig, der føler dig utryg ved at lave bestemte bevægelser eller øvelser. Dig, der føler dig begrænset eller skadet.

Efter at have deltaget vil du:

Find din workshop her:

5/5
”Jeg har virkelig fået en aha-oplevelse. Det var så sindssyg godt og lærerigt. Stor ros til jer begge. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke har taget til jeres undervisning for længe siden”
Jannie
tidligere deltager på workshop

Del 1: Foredrag om smerter

I denne del af undervisningen får du et indblik i hvad smerter er, hvorfor vi får dem og hvad vi kan bruge dem til. Formålet er, at forstå hvornår det er okay at træne videre og hvornår du skal give kroppen ro.
Vi vil blandt andet tale om den onde cirkel, som kan opstå i forbindelse med smerter. Det kan eksempelvis være, at du stopper med at lave bestemte bevægelser eller føler dig utryg for hvornår du laver “forkerte” bevægelser. Måske tænker du meget på hvad der kan ske, hvis du gør bestemte ting.
I foredraget vil du lære hvordan du kan sætte ind overfor dette og guide dig selv derhen, hvor du vil. Vi vil også fortælle om principper for behandling, der er understøttet videnskabeligt. Hvad ved vi virker og hvad tror vi virker – og hvor mange behandlinger bør du få

Del 2: Bevægelse

I denne del af undervisningen, vil vi arbejde med bevægelse ud fra en legende og udforskende tankegang. Her vil vi give dig værktøjer, som du kan bruge til at stimulere dit nervesystem til at nedsætte sit alarmberedskab, hvilket kan mindske smerterne – måske endda få dem til at forsvinde.
Du vil blive vist konkrete øvelser og styrketræning, som er understøttet af den nyeste smerteforskning. Dette hjælper dig til at hele tiden forstå og tolke kroppens signaler, så du kan få succes med din træning og nå dine mål.

Det siger en tidligere deltager på workshoppen:

5/5
”Fantastisk kursus. Både underholdende og lærerigt og fuld af brugbar viden. Det har givet mig modet og troen tilbage på, at jeg igen kan blive smertefri”
Rikke
tidligere deltager på workshoppen

Undervisere på workshoppen er:

Jacob Beermann

MSc. i smerte fra University of Edinburgh, personlig træner og tidligere landholdsløfter i styrkeløft. Stifter af Maxer.dk

Simon Roost Kirkegaard

Cand. scient fysioterapi, smertebehandler af kroniske smerter gennem mere end 10 år. Stifter af Smertevidenskab.dk

behandling af kroniske smerter

Du finder din workshop her

Aarhus

Dato: Lørdag d. 26. nov. 2022 kl. 10.30-17.30
FitnessX, Ankersgade 12, 8000 Aarhus C.

København

Dato: Søndag d. 27. nov. 2022 kl. 11.00-18.00
Cramers Studie, Esplanaden 8, 1263 København K.