Smertevidenskab

Smertekursus for sundhedsprofessionelle

Lær at bruge træning i behandlingen af kroniske smerter

Skil dig ud blandt smertebehandlere og tag din træning til personer med kroniske smerter til det næste niveau. Gennem vores 2-dages kursus bliver du i sat ind i hvordan du kan bruge træning til at hjælpe dine klienter med kroniske smerter til at genvinde tillid til kroppen og leve et liv uden begrænsninger af smerte. 

By og kursusdato:

Odense d. 13. – 14. april 2024

Afspil video

Kurset er for dig, der arbejder med kroniske smerter som:

træning og smerter

Kurset forvandler din måde at bruge træning i din smertebehandling

5/5
"Dette kursus gav mig den manglede brik i at hjælpe folk med længevarende skader og smerter. Et supergodt kursus hvor man får meget mere end man betaler for! Og for de nørdede er der efterfølge rig mulighed og hjælp til at kunne dykke ned i smertevidenskaben."
Nikolaj Mortensen
Indehaver SmertefriBevægelse

Alle sundhedsprofessionelle har behov for at lære mere omkring smerter

Alle sundhedsprofessionelle kan drage nytte af at lære mere omkring hvordan træning kan bruges i behandlingen af kroniske smerter. Fremtidens smertebehandling indebærer at forstå hvordan træning kan spille en afgørende rolle i behandlingen af kroniske smerter. Mange sundhedsprofessionelle mangler indsigt og viden om hvordan træning kan justeres, tilpasses og tilrettelægges i behandlingen af kroniske smerter, og gør brug af træningsprincipper tiltænkt raske og smertefri personer. Styrk dine kompetencer gennem vores kursus og lær hvordan træning kan hjælpe dine klienter med at øge deres styrke, forbedre deres fleksibilitet, mindske deres smerter og forbedre deres livskvalitet. På vores kursus “Lær at bruge træning i behandlingen af kroniske smerter” får du de alle nødvendige færdigheder og viden, så du kan bruge træning til at hjælpe dine klienter med kroniske smerter.

Hør hvad en række dygtige smertebehandlere landet over har taget med sig fra kurset:

5/5
Super tilrettelagt kursus med en utroligt engageret kursusholder (Simon). Generelt en mere praktisk anvendelig tilgang til smertevidenskab end jeg før har stødt på, og som jeg har savnet i andre sammenhænge. Kurset har givet mig fornyet inspiration og nye "angrebsvinkler" i forhold til egne individuelle patientforløb såvel som undervisning af grupper. Vil klart anbefale kurset.


Søren Bo Schmidt
Fysioterapeut
5/5
De sidste to weekender har jeg været på kursus hos Smertevidenskab. Jeg har ikke bare lært utroligt meget om smerter og symptommodificering, men også fået redskaber jeg kan bruge, som garanteret vil gøre mig til en bedre terapeut og træner. Jeg vil anbefale ALLE, som har ambitioner om at blive en dygtig behandler at tage på disse kurser. Det var desuden super fedt, at se behandlingerne live og selv afprøve det på smerte og symptommodificering.
Christopher Lund Dahl
Personlig træner
5/5
Virkelig nyttigt kursus på baggrund af videnskablig evidens fra studier som viser forskningsresultater indefor smertevidenskaben. Jeg som fagudlært personlig træner er rigtig glad for at få denne her nye viden som helt sikkert vil ændre min tilgang til mine klienter. Rigtige gode undervisere som forstår at lære fra sig på en forstående og således måde at, både fagfolk og almindelige mennesker kan være med.

Klart en varm anbefaling
Michael Brendstrup
Personlig træner

Hvad lærer du?

Kursets har følgende læringsmål

Untitled design-28

Træning til at genvinde tillid til den smertefulde kropsdel

Du lærer hvordan du kan bruge øvelser til at genskabe tillid til den smertefulde kropsdel og give personen med kroniske smerter flere bevægemuligheder.

Untitled design-28

Behandlingsprincipper ved brug af træning til personer med kroniske smerter

- øvelsesvalg
- dosis og intensitet
- Symptommodificering

Untitled design-28

Brug af metaforer og analogier i klinisk praksis

Cue cards

Untitled design-28

Udvidelse af dit bevægekartotek

- inspiration til bevægelse
- leg
-skæve bevægelse

Untitled design-28

Live behandling af person med kroniske smerter

Untitled design-28

Træning til at genvinde tillid til den smertefulde kropsdel

Du lærer hvordan du kan bruge øvelser til at genskabe tillid til den smertefulde kropsdel og give personen med kroniske smerter flere bevægemuligheder.

Untitled design-28

Behandlingsprincipper ved brug af træning til personer med kroniske smerter

Du lærer hvordan du sammen med din klient udvælger øvelser der tager udgangspunkt i deres smerteproblematik og mål. Du lærer også hvordan du kan bruge bevægelse som symptommodificering og hvordan du guider din klient til at dosere gentagelser og intensitet.

Untitled design-28

Brug af metaforer og analogier i klinisk praksis

Du får lækre metafor cue cards du kan bruge på gulvet når du skal videregive kompleks viden om smerter og rehabilitering i øjenhøjde og på en letforståelig måde.

Untitled design-28

Udvidelse af dit bevægekartotek

På kurset bliver du af din instruktør taget ud på en praktisk bevægelsesrejse hvor du lærer mange nye måder du kan bruge træning og bevægelse til dine klienter. Du bliver introduceret til tung stærketræning, gymnastiske og skæve øvelser og hvordan du kan gøre brug af leg i dine træning.

Untitled design-28

Live behandling af person med kroniske smerter

Udover at se en live behandling får du også selv muligheden for i en gruppe af 2-4 personer at behandle en person med kroniske smerter.

Smertekursus
"Bevægelse er afgørende for at lindre kroniske smerter og opretholde en sund krop. Som behandlere er det vores ansvar at hjælpe vores klienter med at få deres 'bevægelsesmedicin' på en tryg, sikker og effektiv måde."

– Smertevidenskab

Lær den nyeste viden om hvordan du kan bruge træning til behandling af kroniske smerter og bliv en bedre smertebehandler med vores smertekursus

Med i pakken får du også

Før kurset får du udleveret materiale som du skal forbedre dig på for at have de bedste forudsætninger for at få mest muligt ud af weekenden og for at du kan føle dig tryg ved at behandle en klient med kroniske smerter på kurset.

Du får på kurset udleveret lækre cue cards du kan bruge på gulvet når du skal undervise og instruere dine klienter. På den måde lærer du at videregive kompleks viden om smerter, rehabilitering og behandlingsprincipper på en tryg måde der er letforståelig og i øjenhøjde med dine klienter.

I vores lukkede online forum vil der løbende være diskussioner, vidensdeling og interaktion med tidligere kursister. På denne måde opbygger vi gradvist et netværk hvor nysgerrighed, kritisk tænkning og faglighed er i centrum.

Vi står for frokosten og der vil være forskellige lette snacks og drikkevarer til rådighed i løbet af dagen. Vi ønsker at sikre, at du har alt, hvad du har brug for for at forblive fokuseret og energisk i løbet af dagen.

Kurset ændrer sig løbende i takt med at ny viden tilkommer. Du kan til hver en tid deltage igen og genopfriske din viden, med fuld forplejning, til kun 1.299 kr.

Din dokumentation for at du har udvidet dine kliniske evner som smertebehandler.

Maksimerer din indlæringsevne når du er mæt og tilfreds.

Indtast koden “RABAT” ved tilmelding for at opnå 500 kr. i rabat.

Tidsplan for smertekursus

Lørdag

Tidsplan
Tema
09.00 - 09.15
Velkommen
09.15 - 10.30
Bevægelse til personer med kroniske smerter
10.45 - 13.00
Bevægelse i praksis
13.00 - 14.00
Frokost
14.00 - 15.45
Live klient behandling
15.45 - 16.45
Formidling af metaforer (cue cards)
16.45 - 17.00
Opsamling
17.00
Tak for i dag

Søndag

Tidsplan
Tema
09.00 - 09.15
Tanker fra i går
09.15 - 11.30
Bevægelse i praksis
11.45 - 12.30
Træning og symptommodificering
12.30 - 13.30
Frokost
13.30 - 16.30
Du behandler en klient med kroniske smerter
16.40 - 16.55
Spørgsmål
16.55 - 17.00
Opsamling
17.00
Tak for denne weekend

Skal du have effektive træningsværktøjer til personer med kroniske smerter?

Praktiske informationer

  • Undervisning fra 9.00 – 17.00 begge dage
  • Lækker frokost og snacks inkluderet i prisen
  • Pris: 4999 kr.
  • Pris for studerende: 4499 kr. (Rabatkode: RABAT)
  • Maksimalt deltagerantal: 12 personer

Hvem kan deltage?

Kurset formidles i et letforståeligt sprog hvor alle kan være med. Der er ingen uddannelseskrav og studerende er også velkommen. 

Kurset er især relevant for sundhedsprofessionelle såsom fysioterapeuter, kiropraktorer, ergoterapeuter, psykomotoriske terapeuter, psykologer og læger, men giver også personlige trænere eller alternative behandlere et godt fagligt og evidensbaseret fundament, at arbejde ud fra.

Undervisere

  • Du bliver undervist af Cand. Scient. Fysioterapi Simon Roost Kirkegaard. Læs mere om Simon her.
  • Fysioterapeut Anders Emil Lindegaard
  • Fysioterapeut Christopher Franck

Har du spørgsmål?

Alle spørgsmål er velkomne. Du kan kontakte mig på telefon 26 83 20 23 eller skrive en mail til os på [email protected].

Odense

Dato: d. 13. - 14. april 2023

København

Dato ikke fastlagt

Aarhus

Dato ikke fastlagt

Betalt kursus eller rate betaling 

Skal din arbejdsgiver betale din kursusdeltagelse eller har du behov for at betale i rater kan du kontakte mig på email eller udfylde formularen herunder.

Skriv dig på venteliste til kommende kurser her

Vi glæder os til at have dig med på holdet!

Betaling gennem din arbejdsplads:

Skal din arbejdsgiver betale din kursusdeltagelse, skal du udfylde formularen her. Vi har brug for følgende informationer til at sikre din plads på kurset:

Arbejdsgivers oplysninger:
CVR nr:
EAN nr.:
Telefonnr. til kontaktperson:
Email på kontaktperson