Smertevidenskab

Priser, tilskud og
behandlingsforløb

Tilpasset til dig og dine behov

Sådan er dit behandlingsforløb opbygget

Når du har investeret i et samarbejde med Smertevidenskab har du et dedikeret team bag dig, der støtter dig hele vejen i mål.

Du kan i videoen til højre finde svar på hvordan et behandlingsforløb normalt ser ud.

Afspil video

Tag ikke bare vores ord for det.

Se hvad nogle af vores tidligere patienter siger:

Bjørn Petersen Salgsansvarlig hos My Academy

Ingen hokus-pokus, men derimod fokuseret og evidensbaseret tilgang til mig som klient. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Simon

Mette Schønheyder Borch Fysioterapeutstuderende

Jeg er Simon evigt taknemlig, for at han har hjulpet mig med at få min frihed tilbage. Jeg blev i sommers opereret for en stor diskusprolaps i ryggen med det resultat at jeg blev vildt bange for at bevæge mig. Jeg gik fra at være en aktiv, glad fysioterapeutstuderende til at være en indelukket, trist pige som var bange for at bruge sin egen krop.

Christian Duus Ejendomsinspektør

Jeg har døjet med nakkesmerter pga en diskus i et halvt år. For 14 dage siden besøgte jeg Simon da jeg ikke orkede flere smerter og flere råd fra diverse behandlere. Efter 4 timer hos Simon var jeg smertefri og har været det lige siden! Simon kalder det videnskab men for mig ku det lige så vel være magi! Jeg er så taknemmelig for at have fået mit liv tilbage og det kan jeg takke Simon for - så mine aller største anbefalinger går til ham!

Din investering i dig selv og din fremtid

- Vi er her for dig!

Hos os kan du investere i en behandlingsproces, og derfor køber du ikke en enkeltsession, men i stedet en tidsbegrænset pakke. Har du behov, kan pakken enten udvides, eller suppleres med enkelt-timer. 

*Ratebetaling er muligt ved alle pakker.

"Fundamentet for succes"
(5 timer)

til dig med en tilbagevendende eller længerevarende smerteproblematik. Du anser dig selv som ressourcestærk med gode evner til at håndtere din dagligdag og smerter men mangler klarhed over mekanismerne bag dine smerter og den gode strategi for at komme i mål.

999 DKK

/time
Samlet pris 4.995 DKK
"DEN SIKRE"
(10 timer)

til dig som har kæmpet med smerterne forgæves og hvor smerterne i stor grad har overtaget dit liv. Ressourcerne er begrænsede og du er træt af at spilde din tid på at gå til behandlinger med kortvarig eller ingen effekt. Gennem dette forløb bliver du fulgt tæt af din behandler og hjulpet, hvis der opstår tvivl eller har behov for at få tilpasset din behandling undervejs så du kommer trygt og sikkert fra start til mål.

849 DKK

pr. time
Samlet pris 8.495 DKK
"DEN TRYGGE"
(20 timer)

til dig som føler at smerterne har overmandet dig og hele dit liv handler om smerter fra morgen til aften eller dig der har brug for genoptræning efter et større tab af funktionsevne. I dette forløb overlades intet til tilfældighederne og vi følger dig tæt med regelmæssige konsultationer. Alle udfordringer der opstår undervejs bliver håndteret hurtigt og optimalt og din behandlingsplan tilpasses løbende dine behov så du hele tiden kan føle dig tryg på vejen mod at opnå dine mål.

749 DKK

pr. time
Samlet pris 14.995 DKK

Dit behandlingsforløb starter
altid med en gratis smertescreening

Find ud af om vi er dette rette match!

Online | Telefonisk | Klinik på fyn

Tilskud og afbud

Forsikringer

Nogle forsikringsselskaber tilbyder at dække behandlingsinvesteringen delvist eller helt. Dette skal du undersøge med dit eget forsikringsselskab.

Vi samarbejder pt. med PFA Pension og Top Danmark

Sygeforsikring danmark

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark kan du få tilskud til din behandling hos Smertevidenskab og du behøver ingen henvisning fra din læge.

Uanset hvilken gruppe du er medlem af får du følgende tilskud:

Første konsultation……133 kr.
Normal konsultation…..88 kr.

Afbud

Husk altid at melde afbud minimum 24 timer før din aftale.

Vi kan ikke nå at booke en anden ind på din tid hvorfor vi tager betaling svarende til en times konsultation for afbuddet.

Afbud rettidigt er uden nogen form for afregning.

Tilfredshed inden for de første 2 timer - eller pengene tilbage​

Det kan være en jungle at vælge smertebehandler og de fleste behandlere lover guld og grønne skove uden nogen garanti.

Når du investerer i et behandlingsforløb hos Smertevidenskab giver vi dig en tilfredshedsgaranti. Du kan, uanset årsag, få pengene tilbage indenfor de første to timer af samarbejdet, hvis ikke du er tilfreds.

*Læs mere under handelsbetingelser

Afspil video
5/5
Kære Mikkel - Tak for du har hjulpet mig igennem mit smerter. Jeg er holdt op med alt smertestillende medicin. Er i træning 2 gang om ugen og svømmer også.
Jeg pt. ingen smerter så alt er godt. 👍😀🇫🇷🇩🇰🍷
Phillipe
13 år med rygsmerter grundet slidgigt, stenose, skæv ryg og diskusprolaps

Din succes er vores succes

Hos Smertevidenskab er det vigtigt for os at du modtager den bedste service og opnår dine mål. Med det mener vi, at du skal føle dig i gode hænder, set og hørt og ikke som én i rækken.

For at maksimere sandsynligheden for, at du opnår de resultater du ønsker med et samarbejde, er det vigtigt at du er grundigt informeret omkring dit behandlingsforløb og vi har afstemt forventninger til hinanden.

Kroniske smerter er et komplekst problem

og derfor kræver det god tid og hårdt arbejde for at få færre smerter eller komme dem til livs.

Derfor er det vigtigt, at vi har klare retningslinjer og er enige om hvordan vi arbejder sammen, så du fra starten kan føle dig sikker på, at du er landet det rigtige sted. 

Nedenfor kan du sende os dine oplysninger og vælge din behandler hvorefter du bliver kontaktet af din behandler snarest muligt, så I kan aftale dato for opstart af dit behandlingsforløb. 

Bestil dit behandlingsforløb her

Kontakt Simon

26 83 20 23 [email protected]

Kontakt Mikkel

23 26 29 27 [email protected]

Ofte stillede spørgsmål:

Hvem kan vi hjælpe?

Alle kroniske smerter er komplekse og har flere forskellige faktorer der påvirker smerternes omfang og intensitet. Uanset om du har fået at vide at der er en specifik tilstand eller sygdom som er årsagen til dine smerter eller om du har fået at vide at du bare skal lære at leve med dine smerter vil vi kunne hjælpe dig netop fordi der altid er flere faktorer i spil ved kroniske smerter. 

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi hjælper dig med at identificere de forskellige faktorer og adfærd der bidrager til dine smerter og som vi sammen kan ændre på. Du får  undervisning omkring smerter i letforståelig sprog og den viden du opnår sættes i perspektiv til netop dine smerter så du endelig kan få klarhed over hvorfor der både kan være gode og dårlige dage og smerter kan komme ud af det blå.

Hvordan kan vi hjælpe?

Selvom mange bliver smertefri og får, så at sige, livet tilbage er vores behandling ikke et quick fix eller mirakelkur. Vi støtter dig i processen mod at genvinde kontrollen over dine smerter og friheden til at leve dit liv som du ønsker. Det er dig der får redskaberne og den nødvendige viden for at du selv i stor grad opnår evnen til at kunne navigere dig i mål og væk fra en svær hverdag hvor kroniske smerter enten forsøger eller allerede har overtaget kontrollen over dit liv. Der vil være op og nedture men din behandler vil være der for dig hele vejen og give dig den håndsrækning du har brug for når livet med smerterne er værst. 

Her er en liste over nogle af de mest almindelige diagnoser og forklaringer som vores klienter har fået på deres kroniske smerter:

 • Svag kropsdel
 • Forkert holdning eller dårlig holdning
 • Diskusdegeneration 
 • Diskusprolaps
 • Diskusprotusion
 • Indeklemning eller impingement i skulderen
 • Indeklemning eller impingement i hoften (FAI)
 • Slidgigt i knæ
 • Slidgigt i hofte
 • Slidgigt i hvilken som helst kropsdel
 • Iskiassmerter 
 • Modic forandringer 
 • Spinalstenose
 • Tennis/Golfalbue
 • Menisklæsion / bruskskade
 • Korsbåndsskader
 • Neuropati
 • Skævt bækken
 • Benlængdeforskel
 • Rotator cuff-læsion

…og selvfølgelig mange flere.

Nogle af disse forklaringer og diagnoser er forældede hvilket betyder at selvom de stadig bruges forklarer de faktisk ikke noget om hvorfor du har ondt og andre er en specifik grund til at du har ondt og ikke en faktor vi kan ændre på. Derfor vil der i smertebehandlingen fokuseres på de andre faktorer der identificeres og som kan ændres på så du på den måde både kan håndtere dine smerter bedre og få færre smerter.

Alle mennesker er forskellige, med forskellige liv og forskellige faktorer der bidrager til deres kroniske smerter. Det er derfor ikke så let at sige hvilket forløb der er det rigtige for dig. I stedet vil vi beskrive hvad du kan forvente at få ud af de forskellige forløb vi tilbyder på henholdsvis 5, 10 eller 20 timers smertebehandling. 

I vores 5 timers forløb får du fundamentet for succes med din smertebehandling. Her vil din behandler først lytte grundigt til dig og din historie med smerter og identificere de faktorer der bidrager til dine smerter og som der kan ændres på. Efterfølgende får du undervisning og viden om kroniske smerter og rehabilitering som har til formål at øge dine evner til selv at træffe behandlingsbeslutninger og gøre dig uafhængig af din behandler fra Smertevidenskab. De fleste med smerter er begrænset i deres evne til at bevæge sig smertefri og derfor er der i smertebehandlingen et fokus på hvordan du kan genskabe smertefribevægelse. Første tager for de fleste et sted mellem 2 og 4 timer men kan tage længere tid. Det aftales med din behandler. Efter første session vil der være mulighed for enkelte opfølgninger enten telefonisk, pr e-mail, online eller i klinikken. 

Vores 10 timers forløb er den sikre pakke for de fleste at vælge fordi du her har mulighed for flere opfølgninger og tæt samarbejde gennem det meste eller hele processen. Der er mulighed for komme ordentlig omkring alle de spørgsmål som du kan have efter mange år med kroniske smerter og mange forskellige forklaringer på dine smerter. Er dit sind blevet tilbøjeligt til at tænke det værste eller gå i bekymringsmode har du ved denne pakke god mulighed for sparring og hjælp når processen er sværest. 

Vores 20 timers forløb er for dig der har brug for den trygge løsning eller dig som har mistet væsentlig muskelmasse, styrke og svært ved at bevæge dig. Denne investering giver dig fantastiske rammer for at opnå succes fordi der er god til dig, dine spørgsmål og til at finpudse din behandlingsstrategi samt træne med henblik på at genvinde smertefribevægelse og tillid til din krop.

Uanset hvilken pakke du vælger at investere i er det selvfølgelig altid muligt at tilkøbe enkelttimer ved behov. Det er dog vigtigt for os at understrege at vi ikke tilbyder behandling der strækker sig udover flere år fordi vi ikke mener at den effekt du opnår gennem et samarbejde med os kan retfærdiggøres. Behandling skal have effekt med det samme og vi skal være enige om at du er bedre stillet ved at indgå i et samarbejde med os. Behandlingseffekter som du kan forvente at opnå indenfor de første par uger af vores samarbejde er: 

 • Færre smerter
 • Smertefri
 • Færre bekymringer omkring dine smerter
 • Fokus på de ting der giver dit liv mening og værdi
 • Mere glæde, smil og grin
 • Mindre stress
 • Bedre funktionsevne
 • Bedre humør
 • Bedre søvn
 • Ømme muskler
 • Øget arbejdsevne

Hos Smertevidenskab er du ikke bare en i rækken. Vi tager dig og dine smerter alvorligt og det er lige så vigtigt for os som det er for dig at du opnår succes. Man kan sige at din succes er vores succes. Vi er med dig på rejsen ud af dine smerter selvom det selvfølgelig er dig der bærer den tungeste byrde. Vi står på mål for de ting vi siger og de ting vi gør og skulle du føle at vi ikke lever op til dine forventninger så har du 2 timers tilfredshedsgaranti, hvilket betyder at uanset årsag så kan du få indenfor de første to timer af dit forløb vælge at afslutte forløbet og få alle dine penge igen!

Men det er ikke de eneste fordele ved at indgå i et samarbejde med Smertevidenskab og investere i et forløb. Her er hvad du får for din investering:

 • Vi har sat os ind i den nyeste forskning så du får den bedst mulige behandling
 • Dit behandlingsforløb er skræddersyet til dig og dine behov
 • Du er medbestemmende og deltager aktivt​
 • Du får en grundig forståelse af smerters kompleksitet​
 • Du erhverver dig indsigt og redskaber der gør dig uafhængig​
 • Vi justerer løbende din behandlingsstrategi så du får de hurtigste og bedste resultater​​
 • Du kan få kontakt med os når du har behov for det​
 • Vi hjælper dig hele vejen i mål

Vi går ind for fuld gennemsigtighed og opfordrer alle til at skrive en anmeldelse af deres oplevelse hus os, så du kan se om vi leverer den service og behandling du ønsker dig​.

Ja, det er muligt!

Alle mennesker er biologi og biologi er altid i forandring. Fordi det er et faktum, at du altid er i forandring og fordi forskning viser at de mange af de faktorer, som spiller en afgørende rolle for kroniske smerter kan ændres, tillader vi os at sige, at det som minimum teoretisk altid er muligt at blive smertefri. Virkeligheden, som vi dog også er nødt til at omfavne, er at for nogle mennesker betyder kroniske smerter faktisk at de må leve med dem resten af deres liv. Det kan være at der i deres liv er en specifik sygdom som gør at de kroniske smerter er meget vanskelige at gøre noget ved med vores nuværende behandlingsmuligheder.

Eller måske du lever et liv hvor der er sociale vilkår som bidrager med megen og svær foranderlig mængde stress, som kan være en kilde eller bidragsyder til kroniske smerter. Men selv hvis det skulle være dig, er der stadig muligheder for at du kan få det bedre, mindske dine smerter og få et bedre funktionsniveau. 

Så selvom vi altid er optimistiske og inderligt tror på at du kan blive smertefri kan vi desværre ikke tilbyde dig magiske løfter eller garanti for guld og grønne skove.

Til gengæld kan vi love dig at hvis vi ikke mener at vi har de nødvendige evner til at hjælpe dig til et bedre sted, så vil vi fortælle dig det og ikke tilbyde dig behandling.

Det betyder ikke at der ikke er hjælp at hente nogen steder, blot at vi er ærlige om vores begrænsninger. 

Har du fået at vide at dine behandlingsmuligheder er udtømte og du “bare” skal lære at leve med eller håndtere dine smerter er det ikke nødvendigvis rigtigt. 

Siden 2013 har Smertevidenskab arbejdet med hundredvis af klienter, der har fået netop den besked, at de bare skulle lære at leve med deres smerter, at der ikke var mere at gøre og til trods for det hjulpet dem til smertefrihed eller væsentlig smertereduktion. Mange har kunne undgå operation, mange har fortrudt at de blev opereret og stort set alle er kommet af med deres smertestillende medicin eller opnået væsentlig reduktion af forbrug. De fleste er kommet tilbage til aktiviteter de aldrig troede de kunne komme til at dyrke igen og andre har genvundet tabte funktioner såsom at kunne bøje sig forover, løfte deres børn, løbe en tur eller gå på trapper. 

Heldigvis har vi haft mulighed for at interviewe nogle af disse klienter til vores podcast “Smerteuniverset” så du selv kan høre om deres vej ud af smerter og hvad det var der fik dem i mål. Du kan finde vores podcast, Smerteuniverset, her Link