Smertevidenskab

Book dit næste foredrag her.

Få en lærerig, spændende og inspirerende dag, som tager dig, din forening eller dit team til næste niveau i forståelsen og behandlingen af smerter.

Det siger andre

5/5
Ny viden om smerte og kommunikation blev leveret på underholdende, inspirerende, interessant vis og på et solidt fagligt fundament. Mine medarbejdere fik nye perspektiver og redskaber med sig, som kunne implementeres i deres daglige praksis med patienterne, og det har givet en fælles tværfaglig forståelse og et fælles sprog om langvarige smerteproblematikker. Vi fik præcis det indhold vi havde ønsket og meget mere til. Simon formåede at gøre kompleks viden om smerter forståeligt, og han satte afgørende tanker i gang omkring betydningen af kommunikation og formidling mellem behandler og patient. Han var velforberedt, oplagt og udfordrende, og gjorde god brug af dialog med deltagerne så alle var medinddraget. Vi er derfor nu bedre stillet i vores møde med kroniske smertepatienter. Jeg kan varmt anbefale foredrag med Smertevidenskab.
Markus Brasholt
Afdelingschef for rehabilitering - Regionshospital Nordjylland

Erfarne undervisere og foredragsholdere

Flere pæne ord

5/5
Simon fra Smertevidenskab holdte foredrag på SOSU skolen for et hold SSA elever, der havde specialefag ift. smerter. Han var fængende og fastholdt eleverne med både faglighed såvel som humor. Simon var medvirkende til at eleverne fik skubbet til deres konventionelle viden indenfor smerteteori. De gik derfra med en bredere forståelse for smerteteori og hvorledes de kunne anvende teoretiske modeller i deres møde med borgeren, der har smerter. Men vigtigst af alt fik de skubbet til i højere grad at fokusere på eget menneskesyn, og hvor stor betydning deres møde med borgeren kan påvirke ift. borgerens tackling af smerter.
Stine Juul
Underviser SOSU-uddannelsen i Svendborg

Disse emner har vi tidligere holdt foredrag om:

Smerter før og nu – smerteforståelse har ændret sig

Smerter og styrketræning

Hvad ved vi om skuldersmerter?

Rygsmerter – Betydningen af strukturer og de psykosociale faktorer

Placebo & Nocebo

Behandling af længerevarende (kroniske) smerter

Kommunikation og formidling til smertepatienter

Smerter, arbejdsmiljø og ergonomi

Anmod om foredrag

FÅ DIN 30 MIN GRATIS KONSULTATION

UDFYLD FORMULAREN, SÅ RINGER VI TIL DIG