simon_profil

Simon Roost Kirkegaard

Fysioterapeut

Jeg er oprindeligt uddannet fysioterapeut, men har de sidste 7 år specialiseret mig indenfor forståelsen af nervesystemet, hjernen, smerte og rehabilitering og arbejder derfor i dag meget anderledes end mange af mine kollegaer. For mig er det vigtigt at du som patient bliver ordentligt sat ind i forståelsen af smerter og er en aktiv del af behandlingen. Du skal forstå hvordan de behandlingsmuligheder du får virker så du kan vælge den behandling som er den rette for dig. Jeg tilbyder undervisning, manuel behandling og træning. Jeg har specialiseret mig i behandling af længerevarende (kroniske) smerter og har hjulpet mange tilbage til et liv med muligheder og færre smerter eller smertefrihed.

Jeg står bag smertevidenskab.dk som er mit hjertebarn og her præsenterer jeg, sammen med ligesindede kollegaer, den nyeste viden om smerter og smertebehandling.

Simon er nu hjemme fra Australien i en begrænset periode og tager imod et begrænset antal klienter.
Du kan kontakte Simon på simon@smertevidenskab.dk

Priser
1 time 1000 kr
5 timer 4500 kr
10 timer 7500 kr

Jess H cropped_420

Jess Hasselby Nielsen

Fysioterapeut

Jeg arbejder med nervesystemet – både gennem verbal kommunikation, træning og manuelle teknikker. Jeg tror på at vejen til successfuld behandling, går gennem vores hjerne – det er fint at træne muskler, men nervesystemet vil altid være boss. Gennem vedvarende positive forandringer i hjernen, kan du overkomme dine forhindringer – det være sig fysiske som psykiske – så magtfuldt er centralnervesesystemet.

Om smertevidenskab.dk

Smertevidenskab er en side hvor du kan følge med i den nyeste viden omkring udviklingen i vores forståelse af smerter og behandling af dem. Siden er lavet i håb om vi i fælleskab kan være med til at sprede den nyeste viden således at flere kan komme ud af smerter og måske endda undgå længere smerteforløb.

Vores forståelse for smerter har ændret sig meget i det sidste århundrede og selvom man skulle tro at vi hele tiden opdaterer vores behandlingsmetoder og forklaringsmetoder efter den nyeste viden er dette desværre ikke tilfældet.

Det tager tid at lave forandring og nogle gange for lang tid. Man har i over 350 år set kroppen som en bil der går i stykker og skal have skiftet reservedele men denne forståelse er meget langt fra hvordan vi som mennesker fungerer. Vi er meget mere som et økosystem der bliver påvirket af mange forskellige faktorer med meget forskellige liv der er med til at gøre dig til dig.

Det betyder også at smerter er et komplekst fænomen og ikke kan kun kan forklares ved eksempelvis en skade. De fleste tror at skade er årsag til smerter og smerter opstår når vi har skade. Det er helt rigtigt at smerter godt kan opstå på grund af en skade men det er ikke den eneste baggrund for, at vi kan opleve smerte. Tag et eksempel som fantomsmerter hvor man har ondt i en arm eller ben man har fået amputeret. Hvor er skaden henne der? Tag sådan noget som længerevarende (kroniske) smerter hvor man kan have smerter selvom der ikke nødvendigvis er en skade. Det er især denne sides fokus at belyse hvorledes længerevarende (kroniske) smerter opstår og kan forstås. Mange med disse smerter kan føle sig stigmatiseret af både deres behandlere og deres nærmeste. Det er også en meget stor byrde at hver dag at skulle kæmpe sig gennem dagen for at prøve at overleve på bedste vis mens man er fraholdt fra at gøre de ting man elsker på grund af smerter.

Disse ”usynlige” og for mange uforståelige smerter søger vi at give dig vores læser en forståelse af og indsigt i således du kan være en større støtte for en som har disse smerter eller måske du kan føle håb og se en mulighed for at komme ud af de smerter som du lever med.

Udover at give viden på denne side kan man også følge med på facebook hvor vi også deler viden og hvor man kan stille spørgsmål.

Søger du behandling efter de nyeste principper og indsigt kan du her finde vores klinik i København

Arbejder du med klienter der har smerter og ønsker du at være en del af dem som bruger den nyeste viden i deres behandling af disse smerter tilbyder vi kurser og foredrag.

Hvis du har ris, ros eller spørgsmål kan du kontakte os her på info@smertevidenskab.dk